Ben je toe aan een weekendje weg? Ben je toe aan iets nieuws? Laat je dan door dit artikel inspireren voor een bijzonder weekendje weg.

Overnachten bij een boer

Overnachten bij de boer is een leuk weekendje weg voor als je kinderen hebt. Naast dat het leuk is, kan het ook leerzaam zijn. Vaak kan je namelijk diverse leerzame activiteiten doen bij de boer. Je kind kan kennis maken met diverse soorten dieren. Ook kan je er paardrijden.

Heb je behoefte aan meer luxe? Boek dan een luxe safaritent. Deze tent is maar liefst 50 m2 en geschikt voor 4 tot 6 personen. Je hebt in deze tent een koelkast met vriesvak, keuken en privé toilet. Ook kan je in de safaritent genieten van een kopje koffie uit een espressomachine. Verder zijn er stopcontacten, gaskachel en comfortabele bedden. Deze tent staat midden in de natuur. Zo kan je genieten van de natuur, terwijl je van alle gemakken voorzien bent.

Slapen in een tiny house

Tiny houses zijn sinds een paar jaar razend populair. Door het woningtekort en de hoge woningprijzen komen er steeds meer tiny houses bij. Een tiny house is een maximaal 13,60 meter lang, 2,60 meter breed en 4 meter hoog. Een tiny house mag maximaal 50 m2 groot zijn. De meeste tiny houses zijn echter 28 m2. In dit oppervlakte bevindt zich alles wat je nodig hebt om te wonen, van badkamer tot keuken. Naast dat je er in kunt wonen kan je ook een tiny house huren voor een weekendje weg. Zo kan je eens ervaren hoe het is om in een tiny house te wonen. Veel tiny houses die je kunt huren bevinden zich in mooie natuurgebieden. Ook in andere landen zoals Denemarken, België, Oostenrijk en Duitsland zijn er tiny houses te huur.

Strandhuisje aan zee

Dit is het ultieme weekendje weg als je van strand en zon houdt. Een strandhuisje is leuk om te boeken als je kinderen hebt, maar ook geschikt voor een romantisch weekendje weg met je partner. Je kunt een strandhuisje boeken bij een van de bekende stranden, zoals Scheveningen, Zandvoort of Egmond aan Zee. Heb je meer behoefte aan rust? Kijk dan eens naar de minder bekende stranden, zoals Vrouwenpolder, Schoorl, Hargen aan Zee, Westhove en Meijendel strand. In een strandhuisje aan zee kan je heerlijk wakker worden met het geluid van de zee en bevind jij je binnen een paar minuten in de zee. Voor kinderen voelt een strandhuisje aan zee een speelparadijs.

Krijg je al zin in een weekendje weg? Plan dan snel je verlof in en boek jouw huisje. Fijne vakantie!