Europa ontdek je door verschillende culturen en gewoontes op te snuiven. Het reisaanbod is er divers; iedereen kan naar eigen smaak zijn of haar reis invullen. Ieder land is anders, waardoor Europa steeds weer aanvoelt als een andere wereld. Blijf je liever dichtbij huis, pak de trein of auto en reis af naar de mooie Belgische Ardennen. Het prachtige natuurgebied bevindt zich in het zuidoosten van België.

Balans vinden tussen ontspanning en survivallen

Iedereen kent de stedentrips naar Madrid, Parijs of Londen al, what’s next? Wil je Europa verder verkennen, maar dan op een actieve manier, bezoek dan eens de Belgische Ardennen. In dit gebied dat rijk is aan veel natuur biedt Domaine Polleur verschillende soorten accommodaties. Ga je voor kamperen of verblijf je liever in een accommodatie voorzien van luxe gemakken? Geen probleem! Bij Domaine Polleur heb je de keus uit een ruim aanbod van verblijfplaatsen. In de Belgische Ardennen is er geen tijd voor verveling. Spot wilde dieren, zoals wilde zwijnen, roofvogels en herten. Juist voor deze dieren is de Belgische Ardennen een aantrekkelijk leefgebied. Naast het spotten van wilde dieren, kun je ook zelf actief aan de slag gaan. Bij SurvivalLife staan arrangementen in het teken van o.a. teambuilding, gezelligheid en groepsprestatie. Je kunt bijvoorbeeld de Ardennen verkennen door te gaan kanoën of mountainbiken. Bij alle sportieve activiteiten staat veiligheid en gezelligheid voorop.

Onvergetelijke momenten vastleggen

Vergeet vooral niet om mooie momenten in een adembenemende natuuromgeving vast te leggen. Het zou zonde zijn om deze momenten achteraf niet te kunnen delen met anderen. Je zou niet op vakantie gaan, als je niet lui mag zijn. Maar probeer eens om niet uit te slapen en sta een keer vroeg op. Alleen dan kun je foto’s nemen met natuurlijk licht, waarbij de zon net opkomt. Een bijkomend voordeel is dat er ’s morgens dauw is, die verspreid is over het landschap. Dit geeft een extra mooi accent aan de natuurlijke omgeving.

Heb jij mooie plaatjes van de Ardennen? Deel ze met ons!