Waar gaan we deze zomer naar toe met het gezin? Een vraag die elk jaar weer terug keert en menig hersenen doet kraken. Er moet natuurlijk voor iedereen iets leuks te doen zijn dus niet alleen activiteiten voor volwassenen, maar ook voor de kinderen. Wel eens gedacht aan een vakantie in de Ardennen? Lekker dicht bij huis, niet te duur en genoeg te beleven voor jong en oud.

Een goedkope camping die zeker is aan te raden, is camping Polleur gelegen in de bosrijke omgeving in de Ardennen. De camping is vlakbij het plaatsje Polleur en is een echte familiecamping. Op de camping zijn er veel accommodaties waaruit je kunt kiezen. Zo zijn er genoeg kampeerplaatsen en camperplaatsen. Wil je iets meer luxe, dan zijn er leuke appartementen te huur of je kunt er ook voor kiezen om een overnachting te boeken in Maison Polleur. Voor gezinnen die toch in de buitenlucht willen slapen maar iets meer luxe prefereren kunnen kiezen voor de Coco Sweet, dit is een luxe comfort huurtent. Overnachten in de Coco Sweet wordt ook wel glamping genoemd.

Camping met zwembad

Bij camping Polleur kunnen je kinderen lekker de hele dag ravotten in het zwembad. Hierdoor hoef je niet de hele dag op je kinderen te letten en heb je genoeg tijd voor jezelf. De camping beschikt over twee zwembaden, waarvan er één zwembad voorzien is van een peuterbadje. Daarnaast is er een 32 meter lange glijbaan waar je kinderen volop van kunnen genieten.

Als je dit jaar niet te veel geld wilt uitgeven aan een vakantie, maar toch een leuke vakantie wilt organiseren. Dan is het zeker een idee om te gaan kamperen in de Ardennen. Naast de vele activiteiten op de camping, is de omgeving zeer geschikt voor mooie boswandelingen.