Ga jij binnenkort op vakantie en ben je nog op zoek naar een goede tas? Bekijk op indeshop.nl een uitgebreid assortiment van tassen. IndeSHOP is een webshop in onder andere creditcardhouders en tassen. Het is belangrijk dat de tas waarmee je op reis gaat van goede kwaliteit is. Zo voorkom je dat tijdens de reis de tas ineens kapot gaat en/of de spullen in de tas beschadigd of misschien zelfs kwijt raken. Wat voor tas je nodig hebt, ligt aan de soort reis die je gaat maken. Voor backpacken heb je bijvoorbeeld een andere tas nodig dan wanneer je in een resort verblijft.

Op kajakreis door Europa

Wanneer je een kajakreis gaat maken, is het belangrijk dat een tas waterdicht is. Je zult namelijk zelf je tas mee moeten nemen tijdens het kajakken en de kans dat deze nat wordt, is daardoor ook vrij groot. Waterdichte tassen zijn in verschillende maten beschikbaar. Daarnaast is het belangrijk om goed te kijken naar de IP waarde van de tassen. De IP waarde geeft aan hoe goed de tas beschermd is tegen stof en water. Een IP waarde bestaat altijd uit twee cijfers waarbij het eerste cijfer aangeeft hoe stofdicht het voorwerp is en het tweede cijfer aangeeft hoe waterdicht het voorwerp is. Naast de IP waarde is het ook goed om te kijken naar het drijfvermogen wanneer je een kajakreis gaat maken. Sommige tassen kunnen drijven waardoor je deze aan je kajak vast kunt maken en eenvoudig buiten je kajak mee kunt nemen.

Backpacken in de wildernis

Tijdens het backpacken in de wildernis is het belangrijk dat je een goede en grote tas hebt. Je zult namelijk voor meerdere dagen kleding hierin moeten vervoeren, maar ook bijvoorbeeld ruimte overhouden voor voedsel. Daarnaast is het aan te raden om een waterdichte backpack te zoeken. Het is belangrijk dat je altijd droge kleding aan kunt trekken. Wanneer je helemaal natgeregend bent en de kleding in je tas is ook nat, moet je in natte kleding in je tent gaan liggen. Hierdoor kun je onderkoeld raken en dat is natuurlijk niet de bedoeling tijden je backpack vakantie. Met een waterdichte backpack kun je dit dan ook voorkomen en zorg je ervoor dat je kleding droog blijft.

Andere tassen voor op reis

Bij indeSHOP vind je veel verschillende soorten tassen, namelijk: schoudertassen, office bags, messengers, laptoptassen, reistassen, rugzakken, sporttassen, fietstassen, drybags, waterdichte tassen en ecotassen. Om bijvoorbeeld extra spullen te kunnen vervoeren tijdens een fietsvakantie, kun je ook een of twee fietstassen meenemen. Hierdoor hoef je niet al je bagage op je rug te dragen, maar kun je het deels ook eenvoudig in tassen aan je fiets stoppen. Op wat voor reis je ook gaat, indeSHOP heeft een tas voor je.