Gaat u binnenkort op reis, gaat u vaak een dagje weg of bent u van plan om voor altijd op reis te gaan? Met een rollator van Uw-rollator.nl bent u altijd verzekerd van een goede reis door heel Europa! Het voordeel van een stevige en lichte rollator is dat deze gemakkelijk te vervoeren zijn. Wanneer uw reis van start gaat kunt u de rollator gemakkelijk inklappen en meenemen. Dit maakt het zelfs mogelijk om hem mee in het vliegtuig te nemen.

Een lichtgewicht rollator voor een reis door Europa?

Een reis kan heel belastend zijn voor uw lichaam. Wanneer u minder valide bent is het dan ook erg verstandig om met een sterke lichtgewicht rollator op reis te gaan. Bij Uw-rollator.nl werken ze met veel verschillende sterke rollators. Deze zijn voorzien van sterke materialen zoals aluminium en carbon. Dit zijn lichtgewicht materialen. Hierdoor weet u zeker dat hij u door heel Europa veilig kan brengen. Daarnaast kunnen de meeste rollators op de website ingeklapt worden. Dit maakt ze perfect om mee te nemen op reis!

Experience center in Vught om alle producten uit te testen!

Veilig op reis gaan is natuurlijk erg belangrijk. Om zeker te weten dat uw rollator aansluit op uw wensen en behoeften, kunt u de rollator testen in de Experience winkel in Vught. Hier krijgt u ook passend advies van een productspecialist die u precies vertelt waar u op dient te letten en hoe u de rollator het beste kunt gebruiken. Een passend advies voor een veilige reis. Wilt u na het advies nog nadenken over de definitieve keuze? Dat kan! U kunt de winkel bezoeken en vervolgens thuis de bestelling plaatsen! Dit zorgt er daarnaast ook voor dat u zeker weet dat u een juiste beslissing maakt! Waar wacht u nog op? Zorg dat u niet te laat bent en bestel uw rollator vandaag nog!