Ibiza is niet enkel het bruisende nachtleven waarvoor het bekend staat. Ibiza stad of Eivissa staat bekend als UNESCO-werelderfgoed. Natuur en cultuur zijn dus zeker niet onbekend in het mooie Ibiza. Er zijn veel stranden, waaronder de witte zandstranden maar ook stranden met keien en andere stenen. Heerlijk dus om eens een wandeling te gaan maken in het zonnige Ibiza. De haven en baaien op Ibiza zijn zeker een bezoek waard en bekijk de boten van onder andere grote sterren of de rijken waarvan hun jacht in Ibiza ligt. In de winkelstraten vind je trendy boetieks met de grote en bekende merken maar ook winkels die je bijna nergens ziet. Ibiza wordt vaak het Miami van Europa genoemd met zijn palmbomen, zonovergoten witte stranden en het heerlijke weer!

Huur een villa en geniet van de natuur in eigen tuin

Wil je niet altijd buiten lopen, zoek dan rust en natuur in je tuin. Dat kan door een villa te huren op Ibiza, huis huren Ibiza is dan ook een echte aanrader! Geniet van het zwembad en de palmbomen in de tuin en de nodige ontspanning zonder iemand om je heen. Enkel vrienden en familie die eventueel mee in de villa kunnen verblijven. Zet leuke muziek aan en spring in het zwembad of lees een boek onder een palmboom. Geniet van een lekkere barbecue of een ontbijtje in de zon en geniet van een heerlijke maaltijd en een versgeperste jus d’orange, een glas wijn of een cocktail.

Ga ook eens wandelen in de natuur of op het strand

Je wilt uiteraard niet enkel in de tuin van de villa zitten maar je gaat ook eens graag naar buiten. Neem daarom de auto en rij eens naar een strandje in de buurt. In het noorden van Ibiza kan je ook gaan wandelen in de rustgevende natuur die Ibiza heeft te bieden. Ontspan je even helemaal en maak je hoofd leeg. Want waarom zou je stress hebben op zo een mooi eiland wanneer je in de natuur of op het strand aan het wandelen bent?