Wat is het verschil tussen een gewone paraplu of een stormparaplu? Waardoor kan een stormparaplu wel hoge windsnelheden aan en een gewone paraplu niet? Zoveel verschil zit er toch niet in?

De werking van een stormparaplu

Een stormparaplu kan hoge windsnelheden aan dankzij het aerodynamische design. Het is je vast wel eens opgevallen dat iemand met een stormparaplu door de stad liep, de paraplu valt namelijk zeer goed op dankzij het opvallende design. Dankzij de vormgeving krijgt de wind geen grip op het geraamte van de paraplu. Deze paraplu blijft dankzij de vorm de stabiliteit behouden en zal dankzij onderliggende wind niet omklappen. De paraplu’s zijn zelfs bestand tot een windsnelheid van windkracht 10. Nooit meer een kapotte paraplu dankzij harde winden. Investeren in een duurdere paraplu waar u jarenlang plezier van heeft.

Welke soorten stormparaplu’s zijn er?

Er zijn twee grote merken die specialist zijn op het ontwikkelen van stormparaplu’s, waaronder Senz en Impliva. Het mooie aan Impliva is dat het bedrijf zich tevens gespecialiseerd heeft in de storm mini paraplu’s, men noemt de paraplu’s de : StorMini’s. De StorMini’s zijn in principe hetzelfde als de standaard uitschuifparaplu’s die je normaal bij de Hema of de Kruidvat kunt kopen. Echter in de stijl en het design van de stormparaplu.

Het Amerikaanse Time Magazine

Het Amerikaanse Time Magazine heeft de stormparaplu in 2007 verkozen tot beste uitvinding van 2007. Inmiddels is door de enorme groei en populariteit de stormparaplu inmiddels verkrijgbaar in meer dan 7 landen, waaronder Nederland, België, Denemarken, Engeland, Luxemburg en Oostenrijk. De weerbestendige paraplu’s zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder rood, zwart, blauw of grijs. Omdat een stormparaplu tegenwoordig zo opvalt is het een uitstekend middel om te dienen als promotieartikel. Iedereen ziet uw logo op de paraplu in tegenstelling tot een gewone paraplu. Laat daarom uw bedrijfslogo op een daarom uw bedrijfslogo op een stormparaplu bedrukken!