Als u op zoek bent naar een plek om lekker te overwinteren of als u op zoek bent naar een goede investering dan is een huis kopen in Benissa aan de Costa Blanca een goede optie. Benissa ligt in het noorden van de provincie Alicante in regio Valencia waar een uiterst gunstig klimaat heerst. Een huis aan de Costa Blanca is zo gevonden.

Benissa telt ongeveer 12.000 inwoners wat het rustig wonen maakt en een huis kopen in Benissa aan de Costa Blanca aantrekkelijk maakt. U treft hier een mooie kustlijn met een prachtig strand, helder water met een aangename temperatuur, hoge bergen en uitgestrekte valleien.

In het stadje zelf vindt u smalle straatjes met de oude huisjes wat u een goede indruk geeft van het oude Spaanse leven. De bevolking is aardig en gastvrij en de mensen verdienen vooral hun geld met het verkopen van hun traditionele producten. In diverse lokale barretjes in Benissa kunt u genieten van traditionele Spaanse gerechten en als u hier toch bent dan mag u de Benissa-worstjes niet missen die de Spanjaarden zelf graag nuttigen onder het genot van een koud biertje of een goed glas wijn.

Prachtige omgeving

De omgeving van Benissa is rustig en nog ongerept en dus uitermate geschikt om een huis te kopen. Bekijk van tevoren wat voor soort woning u wilt gaan kopen en wat uw budget is en zorg ervoor dat u iemand ter plaatse inschakelt die uw zaken kan vertegenwoordigen. Deze persoon zal u helpen om een aantal zaken uit te zoeken.

Zo is het bij een woning kopen in Spanje belangrijk dat u laat uitzoeken of er geen erfgenamen zijn die aanspraak kunnen maken op de woning die u op het oog heeft. Ook moet u zorgen dat als er nog eventuele kosten zijn die u vergoed moet krijgen dat u dit verkent met de verkopende partij op het moment dat u bij de notaris zit.

De beste prijs

Bekijk online alvast prachtige foto’s van de omgeving en lees handige tips waar u op kunt letten bij het huis kopen in Benissa aan de Costa Blanca. Spanje heeft het hele jaar door een prima klimaat en is dus bij uitstek geschikt voor het doorbrengen van een vakantie of om de winter in te overbruggen. Omdat dit concept een onderdeel is van een Nederlandse makelaar kunt u altijd snel worden geholpen.

Vanaf Nederland kunt u Spanje bereiken met goedkope vluchten die bijna dagelijks vertrekken. Binnen aan aantal uren zult u op uw bestemming zijn en kunt u gaan genieten van Benissa en de omgeving. Ontvang familie en vrienden in uw tweede woning en geniet van elkaar en van de omgeving.