Met de auto ben je er zo! De Belgische Ardennen. Het bosrijke heuvellandschap maakt de Ardennen tot een fantastische vakantiebestemming voor zowel jong en oud. Om eindeloos te wandelen, prachtige fietstochten te maken en volop te genieten van de rust. De Belgische Ardennen zijn ook populair voor sportieve vakanties. Van mountainbiken tot abseilen en van raften tot kajakken, in de Ardennen kan het allemaal. Bezoek ook eens een van de vele prachtige kastelen in de omgeving. Of laat je heerlijk verwennen in een kuuroord, zoals in het wereldberoemde Spa.

Vakantiehuis in de Ardennen voor kleine of grote groepen
Zoek je groot vakantiehuis in de Ardennen? Of zoek je juist een klein romantisch huisje? In een van de vele mooie stadjes zoals Dinand, Dochamps en La-Roche-en-Ardenne vind je altijd een geschikt vakantiehuis wat aan jouw wensen voldoet. Villaspot.nl biedt prachtige vakantiehuisjes in de Ardennen aan. De Ardennen is een prachtige natuur regio die verspreid is over vier Belgische regio’s.

De natuur in de Ardennen is werkelijk prachtig. Het reliëf in het landschap en de vele groene bossen kenmerken het gebied. Er zijn vele mogelijkheden tot recreatie waaronder wandelen en mountainbiken. De Ardennen zijn eigenlijk door het hele jaar heen een aantrekkelijke vakantieplek.

De Ardennen zijn een leuke bestemming voor zowel de zomervakantie, de winter en ook voor een weekendje weg. De toppen van de hoge ardennen in het noordoosten zijn soms hoger dan 600 meter en in de winter vaak besneeuwd. Talloze kleine rivieren onstpringen in de Ardennen waardoor het zomers ook lekker toeven is. Je kan er wandelen, kanoën en fietsen. Bezoek ook de bekende plaatsen: Luik, Namen (Namur), Malmedy, La Roche en Ardenne, Houffalize, Dinant en Bastenaken (Bastogne. Jouw huisje in de Belgische Ardennen boek je eenvoudig via Villaspot.nl!