Iedereen kent het wel, de opkomende reiskriebels als je een poosje niet meer op vakantie bent geweest. Op dat moment denk je heel even: inpakken en wegwezen! Binnen enkele seconde kickt de realiteit weer in en ga je weer verder met het gewone dagelijkse leven. Toch zijn er genoeg interessant last minutes te boeken die erg verleidelijk zijn. Daarnaast geven wij ook nog eens 3 tips om gigantische kortingen te pakken, wat het nog verleidelijker maakt. Heb jij je koffer al gepakt?

  1. Check alle last minute opties

Niemand wil teveel betalen voor een vakantie, zeker niet als je op zoek bent naar een last minute. Dan wil je het liefst toch altijd voor een prikje op vakantie.Ook bij last minutes loont het zoeken naar de voordeligste prijs. Er zijn talloze last minute vakantie aanbieders die allemaal een andere prijs hanteren. Check dus alle opties en je zal versteld staan van wat je kan betalen.

  1. Direct naar Schiphol

Het is vrij ongewoon om zonder plannen rechtstreeks naar Schiphol te gaan voor een vakantie. Toch is het vaak wel effectief. Op Schiphol zijn er lastminute balies waar je een uur voor vertrek nog een reis kan boeken voor een prikje. Er is bijna altijd wel een dealtje te vinden. Maar wees voorbereid op elk soort weertype, want de bestemming is tot een uur voor vertrek onbekend.

  1. Dinsdag=boekdag

Waarschijnlijk heb je vast wel eens gehoord dat vakanties doordeweeks voordeliger zijn? En nee, dat is geen fabeltje. Op Dinsdag zijn vakanties daadwerkelijk goedkoper als op andere dagen. Daarom is het aangeraden om op Dinsdag een vakantie te boeken als je het voordeligst uit wilt zijn.

Ps: Geniet van de vakantie!