Actieve jongerenreizen zijn steeds gewilder en we begrijpen wel waarom. We willen meer inhoud geven aan onze vakantie en meer dan alleen aan het strand liggen. Naast een lekker klimaat willen we ook plekken bezoeken, dingen zien, en activiteiten ondernemen. We willen dat het een vakantie wordt om nooit te vergeten. Een vakantie om nooit te vergeten die vooral gepaard gaat met warme herinneringen. En juist die herinneringen gaan vaak gepaard met activiteiten. Sportieve activiteiten, een combinatie van een groepsgevoel en spannende uitdagingen. Juist dat zorgt ervoor dat het warme gevoel ontstaat dat nog jaren bij zal blijven.

De meest geschikte bestemmingen

Uiteraard is alles een kwestie van smaak. Maar een jongerenreizen naar Zweden, Noorwegen, of Kroatië komt vaak niet direct bij ons op. En dat is jammer. Juist deze bestemmingen zijn relatief onontdekt en zorgen voor een andere ervaring. Een andere dimensie, een nieuw niveau. Back-to-basic, genieten in de natuur, een vakantie om nooit meer te vergeten. Onze aanraders voor 2016 zijn daarom ook:

Jongerenreizen naar Kroatië     

  • Een heerlijke strandcultuur.
  • Top outdoor activiteiten inbegrepen.
  • Een combinatie van zon, zee en sportieve activiteiten.
  • Een uitstekende bestemming om in groepsverband met elkaar op te trekken.

 

De jongerenreis Kroatië is al seizoenen lang een daverend succes. Met een verblijf in een viersterrencamping direct aan het strand, afwisselende activiteiten en een goede wisselwerking tussen relaxed genieten en actief bezig zijn, zijn dit jongeren reizen om nooit meer te vergeten.

Ontdek Zweden

Scandinavië leent zich uitermate om in groepsverband te beleven. Tijdens onze verschillende groepsreizen naar Zweden krijg je te maken met uiteenlopende activiteiten die in de ongerepte natuur worden uitgevoerd. Zo staan een tweedaagse kanotocht, maar ook een spannende mountainbike-tocht en het bezoeken van de hoogste waterval van Zweden op de planning tijdens deze uitermate sportieve vakantie. Maak je dus op voor een onvergetelijk avontuur!