Bij het op vakantie gaan is de bekendste vraag: wat nemen we allemaal mee? Vaak ben je wat beperkt in de ruimte en kan je niet zomaar alles meenemen wat je wil. Je moet rekening houden met wat er in de koffer of de auto past. Toch is het wel fijn als je voeten warm en comfortabel zijn als je eenmaal op je bestemming bent aangekomen. Een paar pantoffels in de bagage is meestal niet zo handig, dus wat neem je dan mee?

Huissokken in je vakantiehuis

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: neem lekker een paar huissokken mee! Ze nemen niet veel ruimte in en laten zich makkelijk inpakken in bijvoorbeeld een paar schoenen. Eenmaal op de bestemming is het heerlijk als je je eigen huissokken aan kan doen en niet alleen warme voeten hebt, maar ook niet op je blote voeten door je hotelkamer of appartement hoeft te lopen.

Huissokken zijn er in verschillende uitvoeringen, maar ze zijn allemaal afgeleid van de Homepads van Falke. Dikke sokken gemaakt van katoen en wol zorgen ervoor dat je voeten warm blijven, maar ook dat ze niet te warm worden zodat je met zweetvoeten rondloopt. Verder zitten er fijne anti-slip noppen onder en aangezien er vaak harde vloeren zijn in de accommodatie waar je verblijft, is het wel zo fijn als je niet uitglijdt.

Wil je iets meer warmte voor je voeten omdat je naar een koude bestemming gaat kan je ook nog kiezen voor de Cosyshoes van Falke. Dit zijn ook de dikke sokken, maar dan op een vilten zool genaaid wat iets meer body aan de sloffen geeft en net dat laagje extra onder de voeten heeft waardoor je voeten lekker warm blijven. Uiteraard zijn deze sloffen ook uitgerust met een anti-slip patroon. En wat zo fijn is? Deze passen ook moeiteloos in de bagage. Goede op reis met warme voeten!